Политика за поверителност

Политиката ни за поверителност е съставена, за да обслужва по-добре тези, които се интересуват от това как тяхната „Лична идентификация“ (PII) се използва онлайн. Личната идентификация, както е описано в Закона за защита на личните данни и информационната сигурност, е информация, която може да се използва самостоятелно или с друга информация, за да се идентифицира, да се свърже или да се намери едно лице.

Моля, прочетете нашата политика за поверителност внимателно, за да получите ясно разбиране за това как събираме, използваме, защитаваме или обработваме по друг начин Вашите лични данни  в съответствие с нашия уебсайт.

Изявление за политиката за поверителност на Дрънкулка

Защитата на личните данни на нашите потребители е важна грижа за нашата компания.

Всички дейности на Дрънкулка  в Интернет са в съответствие с европейските нормативни актове (Директива 95/46/ЕС, 2002/58/ЕС на ЕС и Договорни конвенции ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189) и нормативните актове на държавите в Централна и Източна Европа. Политиката за поверителност определя как да се отнасяме с информацията, която Дрънкулка събира от вас при посещенията ви в този сайт.

Каква лична информация събираме от хората, които посещават нашите блог, сайт или приложение?

Когато поръчвате продукт или се регистрирате в нашия сайт, ако е необходимо, може да бъдете помолени да въведете Вашите име, адрес, телефон, email или други детайли.

Кога събираме лична информация?

Събираме лична информация от Вас, когато се регистрирате в сайта ни, правите поръчка, абонирате се за новини, отговаряте на анкета, попълвате формуляр или въвеждате Ваши данни в сайта ни.

Как използваме Вашите лични данни?

Възможно е да използваме личните Ви данни, които събираме от Вас, когато правите поръчка, абонирате се за новини, отговаряте на анкета или маркетингово проучване, разглеждате сайта ни или използвате други опции в сайта, по някои от следните начини:

  • За да Ви предложим съдържание или продукти, по отношение на които имате най-голям интерес;
  • За да подобрим сайта си по начин, по който той да ви служи по-пълноценно;
  • За да ни позволят да Ви предоставим по-добро обслужване в отговор на Вашите клиентски изисквания;
  • За да управляваме конкурси, промоции, анкети или други функции на сайта ни;
  • За да реализираме по-бързо поръчките Ви;
  • За да помолим за оценка или ревю на продуктите и услугите ни;
  • За да се съобразим с Вашите препоръки след кореспонденция (чрез чат, email или телефонно обаждане).

Как защитаваме Вашите лични данни?

Външна компания отговаря за реализацията на плащанията (Еконт или банките, които участват в банковия превод при плащане).

Използваме скенери за вируси.

Вашите лични данни се съхраняват в защитена мрежа и до тях достъп имат ограничен брой хора, които имат ограничени права за достъп до такъв тип система, и които също така са задължени да спазват конфиденциалност. В допълнение, всяка част от личната Ви информация е защитена чрез Secure Socket Layer (SSL) технология. Доказателство за това е когато в началото на адреса в браузъра Ви пише “https” вместо “http”.

Внедряваме различни мерки за сигурност, когато даден потребител направи поръчка, потвърди или даде достъп до личните си данни, за да поддържаме безопасността им.

Използваме ли „Бисквитки“?

Да. „Бисквитките“ представляват малки файлове, които сайтът ни или доставчикът му на услугата трансферират на Вашите компютри чрез браузъра, който използвате (след Вашето изрично съгласие), които позволяват на системите на сайта или на доставчика на услуги да разпознават Вашия браузър и да улавят и запомнят определена информация. Например, ние използваме „бисквитки“, за да запомним какви продукти сте добавили във Вашата количка. Освен това ни помагат да разберем Вашите предпочитания на базата на предишна или настояща активност в сайна ни. Също така използваме „бисквитки, за да съберем обобщени данни за трафика на сайта и взаимодействието, така че да можем да предложим по-добри услуги в бъдеще.

Използваме „бисквитки“, за да:

  • Запомним и обработим продуктите във Вашата количка;
  • Съберем обобщени данни за трафика на сайта и взаимодействията на сайта, за да предлагаме в бъдеще по-добри услуги. Възможно е също така да използваме надеждни услуги от трети страни, които проследяват тази информация от наше име.

Можете да избирате да бъдете предупреждавани всеки път,когато „бисквитка“ е изпратена към Вашия компютър или да изключите всички „бисквитки“. Можете да го направите посредством настройките на Вашия браузър.

Ако изберете да изключите „бисквитките“, може да нямате възможност да използвате някои предимства на сайта.

Предоставяне на трети страни

Ние не продаваме, не търгуваме и не прехвърляме по друг начин външни лица Вашите лични данни, освен ако не предупреждаваме потребителите предварително. Това не включва партньори за хостинг на уебсайтове и други страни, които ни помагат да управляваме нашия уеб сайт, да извършваме бизнеса си или да обслужваме нашите потребители, стига тези страни да се съгласят да запазят тази информация поверителна. Възможно е също така да предоставим информация, когато това е подходящо за спазване на закона, за налагане на правилата на сайта ни или за защита на правата, собствеността или безопасността на нашите или на другите.

Информацията за посетителите, която не е лична, обаче може да бъде предоставена на други страни за маркетинг, реклама или друга употреба.

Връзки с трети страни

Понякога, по наша преценка, можем да включим или да предложим продукти или услуги на трети страни на нашия уебсайт. Тези сайтове на трети страни имат отделни и независими правила за поверителност. Следователно ние не носим отговорност за съдържанието и дейностите на тези свързани сайтове. Въпреки това, ние се стремим да защитим целостта на нашия сайт и да приветстваме всякаква обратна връзка относно тези сайтове.

Google

Рекламните изисквания на Google могат да бъдат обобщени от рекламните принципи на Google. Те са въведени, за да осигурят позитиви за потребителите.

https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en

Ние използваме Google AdSense Реклама на нашия уеб сайт.

Google, като доставчик на трета страна, използва „бисквитки“, за да показва реклами на нашия сайт. Използването от Google на „бисквитката“ DART й позволява да показва реклами на нашите потребители въз основа на предишни посещения на нашия сайт и други сайтове в Интернет. Потребителите могат да се откажат от използването на „бисквитката“ DART, като посетят правилата за поверителност на Google.

Внедрили сме следното:

Ние, заедно с доставчици на трети страни като Google използваме „бисквитки“ на първо място (като „бисквитките“ на Google Analytics) и „бисквитки“ на трети страни (като „бисквитката“ на DoubleClick) или други идентификатори на трети страни за събиране на данни относно взаимодействията на потребителите с рекламни импресии и други функции на рекламните услуги, свързани с нашия уебсайт.

Отказ:

Потребителите могат да задават предпочитания за начина, по който Google рекламира, като използват страницата Настройки на рекламите в Google. Друга възможност е да се откажете, като посетите страницата за отказване на Инициативата за мрежова реклама или като добавите добавката за браузър за изключване на Google Analytics.

Закона за защита на личните данни в Калифорния

CalOPPA е първият държавен закон, който изисква търговски уеб сайтове и онлайн услуги да публикуват декларация за поверителност. Законът се простира далеч отвъд Калифорния, за да изиска от всяко лице или фирма в Съединените щати (и евентуално от света), които оперират уебсайтове, събиращи лични данни от потребителите в Калифорния, да публикуват на уебсайта си ясна декларация за поверителност, като посочват точно събраната информация, лицата или фирмите, с които тя се споделя.

Вижте повече на:

http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf

Според CalOPPA ние се съгласяваме със следното:

Потребителите могат да посетят нашия сайт анонимно. След създаването на тази декларация за поверителност, ще добавим връзка към нея на началната ни страница или на минимум на първата значима страница след влизането в нашия уебсайт.

Връзката ни за поверителност включва думата „Поверителност“ и може лесно да бъде намерена на посочената по-горе страница.

Ще бъдете уведомени за всички промени в Декларацията за поверителност:

  • На страницата ни за поверителност

Можете да промените личната си информация:

  • Като ни изпратите имейл
  • Като ни се обадите
  • Като влезете в профила си

Как нашия сайт работи с „Не проследявай“ (Do Not Track) (DNT) сигнали?

Уважаваме инструкциите против проследяване, не изпращаме „бисквитки“, нито ви показваме реклама, когато DNT мехънизъм на браузъра Ви е активиран.

Сайтът позволява ли проследяване на потребителското поведение чрез трети страни?

Да, сайтът ни проследява потребителското поведение с цел подобряване на сайта ни и улесняването на нашите клиенти.

ЗЗПДО (Закон за защита на поверителността на децата онлайн):

Ние не продаваме услуги и стоки на деца под 13 години.

Непълнолетни лица

Дрънкулка съветва всички родители и настойници да обучават децата си на безопасност и отговорност при предоставяне на лични данни в Интернет. Непълнолетните не трябва да предават лични данни на сайта на Дрънкулка без разрешението на своите родители или настойници.

Информационни практики:3

Принципите на справедливата информационна практика формират гръбнака на правото на неприкосновеност на личния живот в Съединените щати и концепциите, които те включват, са изиграли съществена роля в разработването на закони за защита на данните по целия свят. Разбирането на принципите за практическа проява на практическа информация и начина, по който те трябва да се прилагат, е от решаващо значение за спазването на различните закони за защита на личните данни, които защитават личната информация.

За да бъдем в съответствие с практиките за справедлива информация, ще предприемем следните действия, ако се случи нарушение на данните:

Ще ви уведомим по имейл

  • В рамките на 1 работен ден

Ще уведомим потребителите чрез известие в сайта

  • В рамките на 1 работен ден

Също така се съгласяваме с принципа на индивидуалното обезщетение, който изисква физическите лица да имат право да упражняват законно приложими права срещу събирачите на данни и преработвателите, които не спазват закона.

CAN SPAM Act

Законът за CAN-SPAM е закон, който установява правилата за търговски имейли, установява изисквания за търговски съобщения, дава на получателите правото да спират изпращането на имейли до тях и указва строги санкции за нарушения.

Ние съхраняваме Вашия имейл адрес, за да:

  • Изпращаме информация, отговори на запитвания и / или други искания или въпроси;
  • Процесиране на поръчки и изпращане на информация и актуализации относно поръчките.
  • Изпращате допълнителна информация, свързана с Вашия продукт и / или услуга

За да бъдем в съответствие с CANSPAM, ние се съгласяваме със следното:

  • Да не използваме фалшиви или заблуждаващи теми или имейл адреси.
  • Да включим физическия адрес на нашия офис или седалище на сайта.
  • Мониторинг на маркетингови услуги на трети страни за съответствие, ако се използва.
  • Да потвърждаваме исканията за отказване / отписване бързо.
  • Да позволяваме на потребителите да се откажат от абонамента, като използват връзката в долната част на всеки имейл.

По всяко едно време бихте могли да се откажете от получаването на бъдещи имейли. За тази цел можете да ни пишете на адрес pomosht@drankulka.com и ние незабавно ще ви премахнем от ВСИЧКИ кореспонденции.

Контакти:

Ако имате въпроси относно политиката ни за поверителност, може да се свържете с нас като използвате информацията по-долу.

Уеб сайт: www.drankulka.com

Адрес: гр. Стара Загора 6000, ул. Хан Аспарух 4

Email: pomosht@drankulka.com

Телефон: 0884 61 77 67

 

Последно обновление: 2018-05-09

 

Запознайте се също с нашите общи условия, политиката ни за поверителност и процедура по връщане и замяна на стока